ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

 

Εταιρία
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΕΠΕ
 
     

Η εταιρεία Συρματουργία Χανίων - Νικολακάκης ΕΠΕ, ιδρύθηκε στα Χανιά το 1975. Δραστηριοποιείται σε όλη την Κρήτη, τόσο στον τομέα της παραγωγής και της εμπορίας υλικών περίφραξης, όσο και στον τομέα της τοποθέτησης και της εγκατάστασης των περιφράξεων. Ο στόχος της εταιρείας σε κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, είναι να προσφέρει την αποτελεσματικότερη δυνατή προστασία της ακίνητης περιουσίας.

Η Συρματουργία Χανίων - Νικολακάκης ΕΠΕ παράγει και χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα και ανθεκτικά προϊόντα στο χώρο της περίφραξης. Η διαρκής εξέλιξη στη σχετική τεχνολογία έχει φέρει μικρές και μεγάλες "επαναστάσεις" στο χώρο της συρματουργίας και της περίφραξης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο τους.

Η σωστή περίφραξη, όμως, δεν τελειώνει στα υλικά. Η σωστή τοποθέτηση της περίφραξης έχει μεγάλη σημασία. Για το λόγο αυτό, αφού πρώτα μελετηθούν προσεκτικά οι ειδικές απαιτήσεις του κάθε έργου, όπως ο βαθμός προστασίας που απαιτείται και η γεωμορφολογία του εδάφους, προτείνεται και υλοποιείται η καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση περίφραξης.

 

 
 

 

Copyright © 2008 - 2012 Nikolakakis